Geef je beoordeling over Janssen Luxe Brood- en Banketbakkerij Paul. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.
Contact Info:
De betaalbare bakker
Sterk in bruids- en feesttaarten
www.banketbakkerijpauljanssen.nl
info@banketbakkerijpauljanssen.nl
Wat wij doen
We schrijven begin 19e eeuw, in het Brabantse Uden vestigt zich maalderij en bakkerij Janssen. Het brood van Janssen is al snel een begrip en is de locatie te klein en wordt er uitgekeken naar een nieuwe vestigingplaats... Deze wordt gevonden in het dorpje Elden, vlakbij Arnhem. Imiddels helpt zoon Ber zijn vader in de bakkerij. Er wordt gebakken voor de broodbezorgers die in de wijde regio particulieren van brood voorzien. Het is 1972 en de zaken gaan voorspoedig. Opnieuw wordt uitgekeken naar een nieuwe locatie en in de herfst van 1972 vestigt zich in Elst banketbakkerij Janssen. Het duurt niet lang voordat nieuwsgierige buurtbewoners, aangetrokken door de heerlijke bakgeuren, in de productiehal komen vragen of er ook aan particulieren verkocht wordt. En zo is het gekomen dat meer dan een eeuw later talloze particulieren en grootverbruikers hun weg vinden naar een uitgebreid assortiment aan brood en banket. Op dit moment wordt er nog steeds voor grootverbruikers gebakken, al zijn daar in de loop der jaren een groot aantal horecagelegenheden bijgekomen. Zoon Paul volgt in die tijd de opleiding tot banketbakker en werkt volop mee in de bakkerij. In 1999 heeft Ber, na 50 jaar bakker geweest te zijn, de scepter over gedragen aan zijn zoon Paul. Overigens is Ber nog steeds 30-35 uur per week in de bakkerij aanwezig. Zoon Paul zet de filosofie van het familiebedrijf voort: Elke dag vers tegen een betaalbare prijs!